Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   YASIIN BEY formally known as MOS DEF – Black On Both Sides 20TH Anniversary Tour - + dj-support: Herkules in Oslo


   • YASIIN BEY formally known as MOS DEF – Black On Both Sides 20TH Anniversary Tour - + dj-support: Herkules Photo #1
   1 of 1
   January 28, 2020

   Tuesday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   YASIIN BEY formally known as MOS DEF – Black On Both Sides 20TH Anniversary Tour - + dj-support: Herkules


   En av hiphopens store legender feirer 20-årsjubileet for albumklassiker på Rockefeller.

   For 20 år siden slapp Mos Def, nå kjent som Yasiin Bey, sin fantastiske solodebut «Black On Both Sides» på legendariske Rawkus Records. Albumet ble hyllet av kritikere og er gått inn i historien som en hiphop-klassiker. I år fyller dette mesterverket 20 år og i den anledning legger rapperen og skuespilleren fra Brooklyn ut på en europaturné.

   Yasiin Bey aka Mos Def fikk sitt gjennombrudd på slutten av 90-tallet som den ene halvparten av gruppa Black Star sammen med Talib Kweli. Mos Def ble raskt utropt som hiphopens redningsmann, grunnet hans unike talent, samfunnsengasjerte tekster og karismatiske personlighet.

   På «Black On Both Sides», som solgte til gull og tok førsteplassen på Billboards hiphop-liste, bidro produsenter som Diamond D, DJ Premier og Ali Shaheed Muhammad. Dette resulterte i låter som «Ms. Fat Booty», «Brooklyn», «Umi Says» og «Mathematics» – som det blir et gledelig gjenhør med denne kvelden!

   dj-support: Herkules
   Siden 90-tallet har han vært en av de viktigste hiphop-dj-ene i Norge, og var Tommy Tee sin makker på National Rap Show (P3) i 20 år. Han har flexet for de fleste dansegulvene i tigerstaden og spilt fast på X-Games. Herkules er live-dj for en god porsjon av artistene i Tee Productions-stallen, og har stått for flere kjente og populære klubbkonsepter opp gjennom årene. Han har en rekke mixtapes på samvittigheten, og har varmet opp for noen av de største hiphop-navnene som har lagt turen innom Norge. Forvent jovial og klassisk hiphop musikk med fokus på the golden era.

   Bill. kr. 390,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.