NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   VALKYRIEN ALLSTARS – ekstrakonsert! - Kl. 21.00 in Oslo


   • VALKYRIEN ALLSTARS – ekstrakonsert! - Kl. 21.00 Photo #1
   • VALKYRIEN ALLSTARS – ekstrakonsert! - Kl. 21.00 Photo #2
   • VALKYRIEN ALLSTARS – ekstrakonsert! - Kl. 21.00 Photo #3
   1 of 3
   November 26, 2020

   Thursday   9:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   VALKYRIEN ALLSTARS – ekstrakonsert! - Kl. 21.00


   Valkyrien Allstars er her til stadighet – takk og pris! Med nytt album rett rundt hjørnet, og en Tuva som skinner på skjermen, er det bare å glede seg til høstens konsert på Rockefeller!

   Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden debuten i 2007 gått foran i utviklingen av folkemusikk. Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et helt særegent uttrykk. På sitt kommende album «hvordan kan man ta det rolig uten å kjede seg» lager de noe som ligner mistenkelig på popmusikk – men fremdeles med tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.

   Bandet består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene – og når de entrer scenen på Rockefeller er de garantister for energi, inderlighet, overraskende vendinger og gnistrende samspill.


   Bill. kr. 290,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 21.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near VALKYRIEN ALLSTARS – ekstrakonsert! - Kl. 21.00. Book your stay now!