Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Rock Cinema 30 år: Jubileumsvisning: - «ROXETTE DIARIES» in Oslo


   • Rock Cinema 30 år: Jubileumsvisning: - «ROXETTE DIARIES» Photo #1
   1 of 1
   January 23, 2020

   Thursday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Rock Cinema 30 år: Jubileumsvisning: - «ROXETTE DIARIES»


   Regi: Jonas Åkerlund
   Skuespillere: Per Gessle, Marie Fredriksson, Roxette m.fl.

   Rock Cinema fyller 30 år og feirer med et historisk og spennende jubileumsprogram gjennom hele 2020! Torsdag 23. januar setter vi opp filmen «Roxette Diaries» fra 2015 – en hyllest til personen Marie Fredriksson og bandet Roxette.

   «Roxette Diaries» er en film av Jonas Åkerlund om Sveriges største musikkeksport på 1980-1990-tallet: Roxette! For Roxette hendte alt (og mer) mellom årene 1986 og 1995. Hundrevis av timer med film ble spilt inn gjennom de magiske årene, og ambisjonen var å fange «alt». Bli med inn i studio, backstage, på øvelser og konserter. Dette er de beste hjemmevideoene med Per Gessle og Marie Fredriksson. Roxette spilte også på Rockefeller i denne perioden, i 1991.

   Fri entré (se under). 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00. Filmen starter kl. 20.00.

   NB! Lukket visning, kun invitasjon gjelder. Fås over Rockefellers nyhetsmail ved lansering og mandagen før visning, eller gjennom eventet på vår Facebook-side. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, men våre lokaler er romslige og vi har som regel plass til alle.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.