NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Rock Cinema 30 år, i samarbeid med Arthaus: - «THE FAREWELL» – førpremiere in Oslo


   • Rock Cinema 30 år, i samarbeid med Arthaus: - «THE FAREWELL» – førpremiere Photo #1
   1 of 1
   March 3, 2020

   Tuesday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Rock Cinema 30 år, i samarbeid med Arthaus: - «THE FAREWELL» – førpremiere


   I samarbeid med Arthaus inviterer vi til et av vårens desiderte Rock Cinema-høydepunkter, når den prisbelønte «The Farewell» vises på Rockefeller!

   Den kritikerroste dramakomedien «The Farewell» av Lulu Wang, er en film som faktisk er basert på en løgn. Den handler om Billi, født i Kina og oppvokst i USA, som reiser til Changchun for å besøke bestemoren Nai Nai som ikke har lenge igjen å leve. Men akkurat det vet Nai Nai ingenting om. For å sikre at hun skal være lykkelig og fri for bekymringer i sine siste dager, har hele familien har bestemt seg for å holde det hemmelig, og iscenesetter et bryllup for å få samlet alle. Med en god løgn i sentrum blir dette et hjertevarmt og humoristisk møte mellom kulturer og familie – og en rørende historie om hvordan familiebånd kan være samlende og styrkende, ofte på tross av en selv.

   «The Farewell» er basert på regissør Lulu Wangs egne opplevelser. Det er en sjarmbombe av en film som har sjarmert publikum verden over – med en fresh score på 99% på RottenTomatoes.

   Fri entré. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00. Filmen starter kl. 20.00.

   Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, men våre lokaler er romslige og vi har som regel plass til alle.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Rock Cinema 30 år, i samarbeid med Arthaus: - «THE FAREWELL» – førpremiere. Book your stay now!