Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   LENNON STELLA - + special guest: LOVA in Oslo


   • LENNON STELLA - + special guest: LOVA Photo #1
   1 of 1
   February 5, 2020

   Wednesday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   LENNON STELLA - + special guest: LOVA


   Vokalist, låtskriver, skuespiller og multi-instrumentalist Lennon Stella åpner opp på sitt debutalbum som kommer på nyåret – og skaper delikate poplåter over temaer som savn, tap, kjærlighet, nostalgi og glede.

   Med inspirasjon fra musikalske kilder som Beach House, The 1975, Fleetwood Mac, The Beatles og Andy Shauf og mote fra 60-, 70- og 90-tallet lager hun popmusikk med skygger fra fortiden, men som skuer fremover. I løpet av det siste året har dette resultert i en halv milliard streams, og en av Teen Vogues «16 Musicians You Need to Be Listening to in 2019».

   Solokarrieren kickstartet i fjor med ep-en «Love, me» med singelen «La Di Da», og hun er nå aktuell med singelen «Kissing Other People» – en smakebit på hennes kommende debutalbum. Hun har også lånt stemme til store hits som Jonas Blues «Polaroid», og ikke minst «Takeaway» med The Chainsmokers. Som 12-åring fikk hun suksess med Lennon & Maisy sammen med søsteren Maisy, blant annet med coveren av Robyns «Call Your Girlfriend» i 2012. Hun hadde også rollen som Maddie Conrad i serien «Nashville» i seks år.

   Lennon Stella har delt scene med Anne-Marie, The Chainsmokers og 5SOS. Hun har i tillegg solgt ut en egen headlinerturné i Nord-Amerika – nå gleder vi oss til å se henne gjøre det samme i Europa og her hjemme!
   Bill. kr. 310,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.