Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   THE DEAD SOUTH - + support: Shred Kelly in Oslo


   • THE DEAD SOUTH - + support: Shred Kelly Photo #1
   • THE DEAD SOUTH - + support: Shred Kelly Photo #2
   1 of 2
   March 29, 2020

   Sunday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   THE DEAD SOUTH - + support: Shred Kelly


   Neste vår inviterer The Dead South til en herlig folk- og bluegrass-kveld på John Dee.

   Mandolin, cello og banjo er ikke fremmede instrumenter for kanadierne i The Dead South, og flaks skal ha det til at de er ganske så drevne til å spille på dem også. Sleng på en rå vokal og lekende lett gitarklimpring så har du en svært så kledelig musikalsk kombinasjon som det er umulig å sitte stille til.

   The Dead South er et fascinerende band. Først, de blir ofte referert til som «Mumford and Sons’ evil twins», og hva som ligger i det kan vi jo bare spekulere i. Det kan jo bare love godt, tenker nå vi. Videre, dersom du googler bandet så kan Google fortelle oss at folk også ofte stiller spørsmålet «Are The Dead South Amish?». De har om ikke annet hattene til det, samt bukseselene, og i hvert fall en fjerdedel av skjeggmassen som er påkrevd. Men det er nok så langt det går, skal vi tro både sangtekster og dere forkjærlighet for whiskey-frokost.

   En ting som i alle fall er sikkert er at det blir god stemning på høyt nivå på John Dee neste vår, og at alle som setter pris på en god, gammaldags banjofest bør kjenne sin besøkelsestid.

   Bill. kr. 265,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.