Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   CONCEPTION in Oslo


   • CONCEPTION Photo #1
   • CONCEPTION Photo #2
   1 of 2
   May 30, 2020

   Saturday   8:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   CONCEPTION


   I fjor var de endelig tilbake – med både ep og i liveformat. Etter overveldende respons fra fansen kommer de nå til Rockefeller!

   I 1991 slapp Conception debutalbumet «The Last Sunset» som skulle bli starten på karrieren til et høyst innflytelsesrikt hardrock-band – som utfordret konvensjoner og pushet musikalske grenser. Plata ble en salgssuksess og gjorde det stort i Europa og Japan. I 1993 ble de signert til tyske Noise/Modern Music som for alvor etablerte bandet.

   Den konstante streben etter musikalsk utvikling fortstatte i takt med at fanbasen vokste. Tre album og seks år senere forsvant bandet, men de ble aldri offisielt oppløst. Roy Khan ble sangeren i det amerikanske hardrock-bandet Kamelot, Tore startet ARK, Ingar Amlien fortsatte med bandet Crest Of Darkness og Arve Heimdal spilte med Nickels & Dimes.

   Fjorårets comeback-ep «My Dark Symphony» kom til stormende jubel blant metal-fansen, som igjen førte bandet til triumferende tilbakekomst i liveformat. I skrivende stund har de igangsatt crowdfunding for å spille inn- og gi ut sin første fullengder på 23 (!) år.

   Conception er tilbake og sirkelen er komplett.

   Bill. kr. 360,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.