Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   The Bay Strikes Back Tour 2020 - TESTAMENT - with Exodus & Death Angel in Oslo


   • The Bay Strikes Back Tour 2020 - TESTAMENT - with Exodus & Death Angel Photo #1
   1 of 1
   February 8, 2020

   Saturday   6:30 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   The Bay Strikes Back Tour 2020 - TESTAMENT - with Exodus & Death Angel


   The Bay Strikes Back Tour 2020, med Testament, Exodus og Death Angel, kommer til Oslo 8. februar! Det er bare å rydde kalenderen for årets høydepunkt for deg som digger amerikansk thrash – dette er definitivt en av 2020s sterkeste metalturneer.

   Testament er et av de mest legendariske bandene fra Bay Area-scenen. Allerede under navnet Legacy gjorde de et stort inntrykk, og med endring av navn til Testament og debutalbumet «The Legacy» fra 1987, ble de etablert som et av de virkelig store thrashbandene. Forrige gang de spilte i Oslo var det fullt hus på Rockefeller, og i sommer leverte de vilt bra konserter på Tons of Rock og Pstereo.

   Exodus regnes også, med rette, som et av de mest klassiske thrashbandene. Med udødelige album som «Bonded By Blood» og «Fabulous Disaster», har de for alltid skrevet seg inn i thrash-historien. I 2020 er gitarmaestroen Gary Holt tilbake fra Slayer til hjertebarnet sitt!

   Åpningsbandet på denne thrash-julaftenen er selveste Death Angel, også dette et band med en enorm sterk historie. De debuterte i 1987 med «Ultra-Violence», og har ikke sett seg tilbake siden.

   Bill. kr. 450,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpner kl. 18.30.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.