Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Wilko Johnson (UK) in Helsinki


   • Wilko Johnson (UK) Photo #1
   1 of 1
   January 29, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Wilko Johnson (UK)

   Ovet klo 20:00 / Showtime 21:30

   Liput ennakkoon alk. 37,50 €, ovelta 39 €, Ikäraja: K-18WILKO JOHNSON TAVASTIALLE

   Legendaarinen brittiläinen kitaristi Wilko Johnson yhtyeineen tekee alkuvuodesta lyhyen kiertueen Suomessa. Viimeksi Johnson on vieraillut Suomessa vuonna 2018.

   Wilko Johnson tuli 70-luvulla tunnetuksi Dr. Feelgood -yhtyeestä, joka oli pub rock -genren edelläkävijä. Johnson perusti kuitenkin oman yhtyeensä jo saman vuosikymmenen lopulla.

   Taiteilijan viimeinen vuosikymmen on ollut erityisen tapahtumarikas: hän kävi lähellä kuolemaa sairastuttuaan pahanlaatuiseen haimasyöpään, josta kuitenkin lopulta toipui kuin ihmeen kaupalla. Johnsonin vuoden 2014 esiintymistä Tavastialla pidettiin hänen jäähyväiskeikkanaan. Kyseisestä keikasta Johnson niitti kriitikoiden ylistystä.

   Parantumisensa jälkeen hän on jatkanut täysin palkein muusikon urallaan ja on julkaissut muun muassa brittilistojen kärkeen nousseen albumin yhdessäThe Who -vokalisti Roger Daltreyn kanssa.

   Parhaillaan vuoden 2020 kotimaankiertueelle valmistautuva Johnson on myös näytellyt huippusuositussa Game of Thrones -sarjassa ja kirjoittanut vuonna 2016 julkaistun omaelämäkerran "Don't you leave me here". Lisäksi hänet on nimitetty Anglia Ruskin -yliopiston taiteiden kunniatohtoriksi.

   Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.