Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Tavastian Lastenkonsertit: Mimmit in Helsinki


   • Tavastian Lastenkonsertit: Mimmit Photo #1
   1 of 1
   April 19, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Tavastian Lastenkonsertit: Mimmit

   Ovet klo 14:00 /

   Liput ennakkoon alk. 16 €, ovelta 18 €, Ikäraja: Ikärajaton

   Tapahtuma peruutettu

   Tämä tapahtuma on peruuntunut. 

   Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

   *****
   Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

   Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020

   Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.

   Esteetön "Mimmit Musiikki yhdistää" -konsertti on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat ja laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Viittomakielen ja puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen tuottaa tukiviittomat jokaiseen lauluun ja viittoo mukana. Siina on mukana myös Mimmit Musapatti TV-sarjassa. 

   Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä.

   Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana!

   Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Vauhdikkaissa Musapatti-lauluissa seikkaillaan dinosaurusten maailmassa, ihmisen suolistossa, Etelämantereella ja tavataan löytöretkeilijöitä. Rallatellen päähän uppoaa niin englantia kuin siivoamista ja vaikka mitä muuta mitä Musapattien nerokkaaseen päähän mahtuu. 

   Lasten suursuosikit Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-ohjelmissa, konserteissa, kirjoissa! 

   Mimmien uusi TV-sarja Mimmit Musapatti alkaa MTV3-kanavalla helmikuussa 2020. 

   Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja ovat julkaisseet kuusi kehuttua levyä. "Ystävyys" valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi. Levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Lisäksi kaksi levyä on valittu Helsingin Sanomien vuoden levyjen listalle. Mimmit-animaatiot on myyty 40 maahan. Mimmien videoita on katsottu Youtubessa ja kuunneltu Spotifyssä jo yli 3 miljoonaa kertaa. Mimmit tekivät 2015 tunnuskappaleen Japanin suurimman tavarataloketjun joulukampanjaan. Joulukuussa 2018 julkaistiin viisi Mimmit-laulua Saksassa. 

   Sylivauvat maksutta.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.