NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   - su 12.7.2020 Happoradio in Helsinki


   • - su 12.7.2020 Happoradio Photo #1
   1 of 1
   July 10, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   - su 12.7.2020 Happoradio

   pe 10.7. - su 12.7. Livestream lippu (ikärajaton): klo 21:00 /
   pe 10.7. Pääsylippu Tavastialle (K-18): Ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon , ovelta , Ikäraja:

   Happoradion tuhannetta keikkaa juhlittiin Tavastian erikoiskeikalla perjantaina 10.7.2020

   Stream-lippu (Ikärajaton)

   Pääset katsomaan keikan tallennetta osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

   Tallenne keikasta on katsottavissa vielä sunnuntaihin 12.7. saakka.

   ***

   Suomirockin kärkikastiin kuuluva Happoradio juhlistaa uransa tuhannetta keikkaa Helsingin Tavastialla perjantaina 10.7.2020. Keikka tulee katsottavaksi sekä paikanpäältä Tavastialta että striimin välityksellä osoitteesta tiketti.stream. Tavastialle mielivien kannattaa pitää kiirettä, sillä liveyleisöön myydään vain sata lippua.

   "Niin se aika rientää että Happoradion on aika juhlistaa tuhannetta keikkaansa, ja mikäs sen osuvampi paikka kuin legendaarinen Tavastia-klubi. Siellä soittaminen tuntuu aina jonkinlaiselta kunniatehtävältä,  ja erityisesti nyt kun Tavastia juhlii samalla 50-vuotista historiaansa. Illasta tulee taatusti spesiaali ja odotamme sitä innolla", kommentoi Aki Tykki.

   Seitsemän studioalbumia julkaisseen Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta, Valopallo ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017. Warner Music Finland sainasi yhtyeen keväällä 2018 ja sinkku Tehdään jotain kaunista julkaistiin tammikuussa 2019. Kultarajan ylittäneen biisin seuraaja on maaliskuussa 2020 ilmestynyt single Silta.

   ***

   Pääsylippu Tavastialle (K-18) Ovet klo 20:00 / Showtime 21:00

   Lipulla pääsy paikanpäälle, seuraamaan keikkaa.
   Liveyleisöön myydään vain sata lippua. Kaikki liput myydään ennakkoon. Lippuja ei ole saatavilla ovelta.

   Kuvaamme materiaalia ennen keikkaa ”Tavastia 50 vuotta” -dokumenttia varten. Keikan aikana yleisöä saatetaan kuvata myös livestreamiin.  Yleisöä pyydetään olemaan välittämättä kameroiden läsnäolosta. Pyrimme siihen, että kuvaus häiritsee mahdollisimman vähän keikkakokemusta.

   Stream-lippu (Ikärajaton) Showtime 21:00

   Pääset katsomaan keikkaa live streamin välityksellä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

   Tallenne keikasta on katsottavissa vielä sunnuntaihin 12.7. saakka.


   Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

   Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

   ***Tavastian turvallisuusohje:

   Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen. Tilassa on poikkeuksellisesti istumapaikat, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi keikalle:

   • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
   • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
   • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi.
   • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
   • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.

   SaavutettavuusTapahtumapaikka on esteetön. Avustajan ja avustettavan lippuvarauksia tehdessä, otathan yhteyttä info@tavastiaklubi.fi

    Categories: Concerts & Tour Dates

    Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

    Hotels and Airbnbs near - su 12.7.2020 Happoradio. Book your stay now!