NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   PESSO (LEVYJULKKARIT) in Helsinki


   • PESSO (LEVYJULKKARIT) Photo #1
   1 of 1
   October 24, 2020

   Saturday   8:00 PM

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   PESSO (LEVYJULKKARIT)

   Tapahtuma on toistamiseen siirretty koronatilanteen vuoksi! Pahoittelemme tilannetta. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.
   Ostetuille lipuille voi myös hakea hyvityksen Tiketistä. Kätevin tapa palauttaa siirtyneen tapahtuman liput on palautuslomakkeen kautta osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Huomioithan, että Tiketin asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut, ja palautuksen saamisessa voi kestää hetki. Kiitos ymmärryksestä.

   Pesso juhlii toisen albuminsa julkkareita
   Korjaamolla!

   Omaleimaisena räppärinä mainetta niittänyt Pesso
   juhlistaa toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla.

   Esimakua albumista on saatu kahden biisin verran.
   Viime syyskuussa Pesso lähetti singlellään terveisiä Marialle. Uusimmalla kappaleella ”Ruger" haaveillaan Tukholmasta ja tunnustetaan, että kuunneltiin Ruger Haueria.

   "Ruger on kappale kaipuusta. Itse kaipaan vain
   Tukholmaan, jossa kaikki on kai paremmin. Musiikillisesti kappale muistuttaa drum n bassia josta en ikinä oikein pitänyt", Pesso kertoo.

   Vuosi sitten marraskuussa kehutun Kunnes mä tapasin
   sut -debyyttialbumin julkaissut Pesso, oikealta nimeltään Miika Pesso¸on omaleimaista suomiräppiä tekevä muusikko ja biisinkirjoittaja. Hän säveltää, sanoittaa, sovittaa sekä tuottaa musiikkiaan yhdessä Mikko Pennasen kanssa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia pitkään myös muille artisteille.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near PESSO (LEVYJULKKARIT). Book your stay now!