Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Lasten Hautausmaa in Helsinki


   • Lasten Hautausmaa Photo #1
   1 of 1
   January 31, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Lasten Hautausmaa

   Ovet klo 20:00 / Showtime 22:00

   Liput ennakkoon alk. 16 €, ovelta 18 €, Ikäraja: K-18

   Lasten Hautausmaan neljäs levy ilmestyy tammikuussa, ensimmäinen single ja video ulkona nyt!

   Jo debyyttilevyllään monen kestosuosikiksi noussut Lasten Hautausmaa julkaisee järjestyksessään neljännen levynsä tammikuussa. Levyä valmisteltiin rauhassa kahdeksan kuukauden keikkatauon aikana. Tällä kertaa koko kuusihenkinen bändi osallistui sävellys- ja sovitustyöhön, mikä kuuluu yhtenäisempänä soittona, stemmoina ja isompana soundina. 

   Muutoksena aiempaan on myös se, että kyseessä on yhtyeen ensimmäinen todellinen studioalbumi. Lasten Hautausmaa odotti näet neljänteen pitkäsoittoon asti, mennäkseen oikeaan studioon nauhoittamaan täyspitkää levyä. Aiemmin äänitykset ovat hoituneet yhtyeen omassa treenikämppästudiossa. Nyt nauhoituspaikaksi valikoitui SF Sound Studio Joensuussa ja ajankohdaksi juhannus, mikä toi omaa taikansa äänityksiin, kun paikan päällä kiertäneet ukkosmyrskyt koettelivat äänittäjän hermoja. Ottoja kellotettiin lopulta lähestyvien ukkosrintamamien mukaan.

   Esimakua tulevalta levyltä julkaistaan 15.11.2019, jolloin Lasten Hautausmaa julkaisee ensimmäisen sinkun Sähköisku. Kappaleen taustalta löytyy liki omakohtainen fyysinen rajatilanomainen ajanjakso, joka ikuistui kappaleelle.

   -"Kappale syntyi kuumeessa. Sairastin viikon ja valveillaoloajan rämpytin kitaraa minkä jaksoin. Biisi ei jättänyt rauhaan. Välillä nousin sängystä tekemään jonkun muistiinpanon. Sain tekstin ja biisin rungon valmiiksi ennen kuin ruumiinlämpö palasi normaaliksi, ehkä se kuuluu läpi", kappaleen tekijä kitaristi-laulaja Tuomo Mannonen kertoo. 

   Laulaja Kristiina Vaaran oli omien sanojensa mukaan helppo samaistua Mannosen sairastuvalla säveltämään kappaleeseen.

   -"Kun Tuomo sitten soitti biisin mulle ekaa kertaa, sain heti kiinni sen tarinasta, sille oli helppo antaa ääni".

   Svart Records julkaisee Lasten Hautausmaan levyn IV 24.1.2020

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.