NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Kaija Koo in Helsinki


   • Kaija Koo Photo #1
   1 of 1
   October 8, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Kaija Koo

   ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon alk. 33 €, ovelta 35 €, Ikäraja: K-18

   HUOM! Keikka on siirtynyt huhtikuulta lokakuulle!

   Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.


   Kaija Koo
   on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo on tehnyt Hartwall Arenalla loppuunmyydyn Superkonsertin vuosina 2014, 2015 ja 2018. Hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita.

   Edellinen albumi, platinaa myynyt Sinun naisesi, julkaistiin marraskuussa 2016. Vuonna 2018 Kaija julkaisi pitkästä aikaa uutta omaa musiikkia, kun kappaleet Paa mut cooleriin feat. Reino Nordin, Mun sydän ja Tule lähemmäs beibi 2018 feat. Jenni Vartiainen, Vesala, Sanni ilmestyivät. Uusin single, Pelkkää voittoo julkaistiin toukokuussa 2019 ja se on noussut virallisella radiolistalla kymmenen kärkeen.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Kaija Koo. Book your stay now!