NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Ghosts on TV, Musta Huone, Nuoruus in Helsinki


   • Ghosts on TV, Musta Huone, Nuoruus Photo #1
   1 of 1
   July 17, 2020

   Friday   8:00 PM

   Urho Kekkosen katu 6 (entrace from inner yard)
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Ghosts on TV, Musta Huone, Nuoruus

   klo 20:00-02:00 / Ghosts on TV 22:30, Musta Huone 21:45, Nuoruus 21:00

   Liput ennakkoon alk. 6,50 €, ovelta 7 €, Ikäraja: K-18

   Lippujen ennakkomyynti on loppunut.Tapahtuma siirtyy.

   Uutta tapahtumapäivää selvitellään parhaillaan, ja siitä tiedotetaan mahdollisimman pian.

   ***

   Ghosts on TV FB

   Musta Huone FB

   Nuoruus FB

   Soittoajat:
   21:00 Nuoruus
   21:45 Musta Huone
   22:30 Ghosts on TV

   Ghosts on TV on kaihoisa post-rock ja indie -yhtye Helsingistä. Niin kolmen kitaran painavan äänivallin, hauraan pop -minimalismin kuin hypnoottisen toistonkin pariin uusilla kappaleillaan siirtynyt kuusikko keräsi edellisillä "End All States" ja "Silo" -singleillään kehuja mm. Soundilta, YleX:ltä, Rumbalta ja Radio Helsingiltä. Orkestraalisella rock -musiikilla ja tunnelmallisella otteellaan aikalaisistaan erottunut yhtye on ehtinyt koluamaan klubeja aina baareista Tavastialle ja ulkomaille Pietariin. Viime aikoina yhtyeen jäsenistöä on nähty myös HENRIK! -yhtyeen livekokoonpanossa. GoTV:n odotetaan julkaisevan ensimmäisen albuminsa tänä vuonna.

   Kylmää ja äänekästä shoegazea ja wall of sound -estetiikkaa ambientin tekstuureihin yhdistelevä Musta Huone on kotimaisen tunnelmarockin kiinnostavimpia tuoreita nimiä. Pohjoisesta melankoliasta inspiraatiota niin teksteihin kuin melodioihinsa ammentava ryhmä on livenä ehtinyt tekemään ensimmäisiin kokijoihin suuren vaikutuksen myös post-punkin ja krautin puolelle lipsahtavalla hypnoottisella vyörytyksellä.

   Tiukkaa lo-fi-rockia ja tarttuvia powerpop -melodioita yhdistelevä Nuoruus on huikea, haikea ja energinen superyhtye Helsingistä. Mm. Entäs Peltonen? ja HENRIK! -yhteyksistä tunnettujen jäsenten "sivuprojekti" on ollut taattu viihdyttäjä harvinaisilla keikoillaan eri klubeilla.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Ghosts on TV, Musta Huone, Nuoruus. Book your stay now!