NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Ensiferum in Helsinki


   • Ensiferum Photo #1
   • Ensiferum Photo #2
   1 of 2
   June 4, 2021

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Ensiferum

   ovet klo 19:00 / Showtime 20:30

   Liput ennakkoon alk. 34,50 €, ovelta 36 €, Ikäraja: K-18

   HUOM! Keikka on siirtynyt kesäkuulle 2021!

   Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 23.12.2020 mennessä.  Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

   Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .  

   To 10.12.2020 --> To 3.6.2021
   Pe 11.12.2020 --> Pe 4.6.2021
   Tavastian turvallisuusohje:

   Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

   Tavastialla on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. Keikkaa voi myös seurata seisaaltaan. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

   • Varauduthan näyttämään viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi (HUOM! Passi ei kelpaa sillä siinä ei ole viivakoodia.) 
    Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
   • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
   • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
   • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
   • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
   • Käytäthän kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.

   Saavutettavuus:

   Tapahtumapaikka on esteetön.

   ***

   Folk-metallin maailmanlaajuisesti tunnetuimpiin nimiin lukeutuva Ensiferum esiintyy joulukuussa Helsingin Tavastia-klubilla kahtena iltana. 10-11. joulukuuta toteutuville keikoille myydään vain rajattu määrä lippuja ja ne tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 28.8. klo 9. Ensiferum julkaisi heinäkuussa kahdeksannen studioalbuminsa "Thalassic", joka debytoi Suomen virallisen albumilistan sijalla #1 ja Saksan albumilistan sijalla #3.

   Uusi albumi on ensimmäistä kertaa Ensiferumin uran aikana rakennettu tietyn teeman ympärille. "Tällä kertaa sävellysprosessissamme oli uusi tulokulma tekstien suhteen. Levyn lyriikoita yhdistää teema; meri ja vesi ylipäänsä. Jep, aika laaja aihe, mutta tämä antoi todella paljon liikkumavaraa eri puolilta maailmaa löytyvien legendojen, myyttien ja historiallisten tapahtumien hyödyntämiseen biisien aiheina. Ne vaihtelevat kirjaimellisesti maan ja taivaan välillä, vai pitäisikö sanoa meren ja taivaan? Esimerkiksi ensimmäinen single 'Rum, Women, Victory' sai inspiraation Kuninkaallisen laivaston päivittäisestä rommiannoksesta, ja uusi videobiisi Andromeda kertoo, yllättäen, Andromedasta. Hänethän oltiin uhraamassa merihirviölle ja monien mutkien kautta hänestä tuli persialaisten kantaäiti ja kunnioituksesta hänen mukaansa nimettiin meitä lähimpänä oleva galaksi", Sami Hinkka kertoo.

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Ensiferum. Book your stay now!