NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerpen, Belgium

  Recent Locations

   Pilates tijdens je zwangerschap - Deze workshop gaat digitaal door in Antwerpen


   • Pilates tijdens je zwangerschap - Deze workshop gaat digitaal door Photo #1
   1 of 1
   November 26, 2020

   Thursday   7:15 PM

   Antwerpen, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Pilates tijdens je zwangerschap - Deze workshop gaat digitaal door

   Vrouwen stoppen vaak met sporten/bewegen tijdens de zwangerschap, aangezien er veel onwetendheid is over wat wel en wat niet goed is tijdens de zwangerschap. Onderzoek toont aan dat sporten tijdens de zwangerschap veilig is en juist veel positieve effecten heeft op moeder en baby.

   De bevalling mag zelfs gezien worden als een top(sport)prestatie! Hoe beter de conditie is, hoe makkelijker en soepeler de bevalling (vaak) verloopt. Iedere sporter zorgt voor een goede voorbereiding op een grote topprestatie, en zo moet ook de zwangere vrouw haar conditie bijhouden en zich lichamelijk en geestelijk voorbereiden op de topprestatie die haar te wachten staat.

   In 5 lessen zwangerschapspilates zal er, naast de specifieke oefeningen voor algehele fitheid en bevordering van de juiste functie van belangrijke spiergroepen zoals rug-, buik-, billen-, been, arm,- en bekkenbodemspieren, ook veel aandacht zijn voor de voorbereiding op de bevalling en het herstel na de bevalling.

   Wanneer beginnen

   Je kunt op elk moment van je zwangerschap beginnen. Ben je net zwanger of loop je al tegen het einde, het is nooit te vroeg of te laat!

   De lessen worden gegeven door paramedisch opgeleid oefen-, en bekkentherapeut Pien Bongers (Oefentherapeute Cesar*)

   De methode oefentherapie Mensendieck-Cesar was een inspiratiebron voor Joseph Pilates, de grondlegger van de Pilatestraining.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Pilates tijdens je zwangerschap - Deze workshop gaat digitaal door. Book your stay now!