Change Location × Antwerpen, Belgium

  Recent Locations

   HOLISTISCHE MASSAGE - REEKS in Antwerpen


   • HOLISTISCHE MASSAGE - REEKS Photo #1
   1 of 1
   November 20, 2020

   Friday  12:00 AM (daily until November 21, 2020)

   Antwerpen, Antwerpen

   Performers:
   EVENT DETAILS
   HOLISTISCHE MASSAGE - REEKS

   Mensen hebben intuïtief altijd geweten hoe ze elkaar moeten aanraken om te troosten, tot rust te brengen, pijn te verzachten en te helen. Dit gaan we opnieuw leren.

   Met een ontspanningsoefening stellen we ons open om te geven en te ontvangen, om van daaruit vooral respectvol aan te raken. Via strijkbewegingen, kneden en fricties leren we huid, spieren en gewrichten losser te maken. We masseren de spanningen uit het lichaam weg. De energiekanalen in het lichaam worden gestimuleerd. Daardoor treedt spontaan een helende werking op.
   De technieken helpen ons het eigen gevoel te volgen en onze intuïtie verder te ontwikkelen. We leren in contact te blijven met onszelf terwijl we een massage geven.

   Eigen aan holistische massage is het letten op een goed adembewustzijn, volledige aandacht en de zorg van aanraking. Hierdoor zal de massage het evenwicht tussen lichaam en geest bevorderen, waardoor de hele mens harmonisch wordt in lichaam en geest.

   De cursus is zowel geschikt voor individuele deelnemers als voor mensen die per twee komen.
   We werken met olie, als je zelf massageolie hebt, mag je die meebrengen.
   Omwille van de intensiteit van het masseren wordt tijdens de workshop in Orval ook een tussentijd voorzien om even de natuur in te trekken.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   This event repeats daily until November 21, 2020:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.