NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Genk, Belgium

  Recent Locations

   Genk leest 'Een stralende toekomst' in Genk


   • Genk leest 'Een stralende toekomst' Photo #1
   1 of 1
   March 14, 2020

   Saturday  10:15 AM

   3 Stadsplein
   Genk, Limburg 3600

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Genk leest 'Een stralende toekomst'

   'Een van de eerste romans die verslag doet van de aidsepidemie vanaf de uitbraak tot het heden. Een meeslepend verhaal over het leven in rampzalige tijden.' aldus The New York Times

   Chicago, 1985. Yale staat op het punt een uitzonderlijke collectie binnen te halen voor het museum waar hij werkt. Zijn carrière neemt een hoge vlucht, maar om hem heen sterven zijn vrienden een voor een door de aidsepidemie. Na de uitvaart van zijn goede vriend Nico ontdekt hij dat ook zijn grote liefde besmet is geraakt. De enige die hij uiteindelijk nog over heeft is Fiona, het jongere zusje van Nico.

   Het boek verschijnt pas op 1 oktober 2019 in het Nederlands, dus het is nog even wachten. Kaat las het in het Engels en was overtuigd. Benieuwd jullie ook?

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Kids & Family | Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.