NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Ronnie Flex & Deuxperience in Antwerp


   • Ronnie Flex & Deuxperience Photo #1
   1 of 1
   November 21, 2020

   Saturday   8:00 PM

   286 Turnhoutsebaan
   Antwerp, Antwerpen 2140

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Ronnie Flex & Deuxperience

   Nederlands hiphopfenomeen voor fans van Broederliefde, Kraantje Pappie, Famke Louise en Fresku.

   Zijn songs zijn de lijfliederen van de huidige jonge generatie. Hij is een man met een duidelijk omlijnd en uiterst concreet plan: Ronnie Flex wil de meest impactvolle muzikant van Nederland en omstreken te worden. Hoe? Door honderden beats te creëren, eindeloos aan zijn raps te schaven en voortdurend zijn producties nog beter, strakker en veelzijdiger te maken. Er is geen andere Nederlandse artiest die zo perfect weet te balanceren tussen mainstream en de underground rap- en hiphopscene. Hij releast een Bløf-cover, scoort hits (“Drank & Drugs” (met Lil Kleine), “Niemand” (met Mr. Polska), “Energie” (met Frenna), ...), slaat streamingrecords aan diggelen, brengt een Coolcat-kledinglijn uit, laat de Afas Live in Amsterdam vollopen, maar charmeert ook de credibele hiphoppers met een trap-mixtape release.

   Na een korte pauze in 2019 is hij meer dan ooit klaar om naast Nederland ook Vlaanderen helemaal het zijne te maken. Een nieuw album staat op de planning met daarnaast tal van liveshows. Op zaterdag 21 november staat Ronnie Flex samen met het Amsterdamse livecollectief Deuxperience in De Roma. 

    

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Ronnie Flex & Deuxperience. Book your stay now!