NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Jef Neve in Antwerp


   • Jef Neve Photo #1
   1 of 1
   May 23, 2020

   Saturday   8:00 PM

   286 Turnhoutsebaan
   Antwerp, Antwerpen 2140

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Jef Neve

   Jef Neve stelt zijn nieuwe album voor! En wie kan de inspiratie voor Mysterium beter verwoorden, dan Jef zelf.

   In een wereld waar alle data heel direct beschikbaar zijn heb ik nood aan het mysterie: de kracht van een zoektocht naar waarachtigheid, het kinderlijk plezier van de acceptatie dat ik het niet begrijp, dat ik onwetend ben. Voor de instrumentatie heb ik me laten inspireren door de massieve klank van drie tenorsaxen, die zowel agressief als zalvend, ongedwongen improviserend als obligaat klassiek kunnen klinken. Ik vul ze aan met de trompet en bastrombone, twee uitersten in de tessituur van de kopers. De klank van piano en contrabas zijn me sinds het begin vertrouwd, en vormen de structuur waarop ik de composities heb gebouwd. Ik nodig u uit om u mee te laten slepen in deze fantasiewereld waar verrassingen nooit ver weg zijn. Tot snel!

   Live in De Roma laat de Belgische toppianist zich vergezellen door de crème de la crème van de Europese jazz- en klassieke muziekwereld.

   - piano: Jef Neve
   - contrabas: Jasper Høiby (DK)
   - trompet: Teus Nobel (NL)
   - tenorsax: Nicolas Kummert
   - tenorsax: Bruno Van der Haegen
   - tenorsax: Andy Dhondt
   - bastrombone: Pieter Kindt

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Jef Neve. Book your stay now!