Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   I Muvrini in Antwerp


   • I Muvrini Photo #1
   1 of 1
   October 11, 2020

   Sunday   3:00 PM

   286 Turnhoutsebaan
   Antwerp, Antwerpen 2140

   Performers:
   EVENT DETAILS
   I Muvrini

   Polyfone mediterraanse muziek voor fans van Concordu de Orosei, A Filetta en I Cignali.

   De Roma wordt stilaan de tweede thuis van I Muvrini. De groep rond de Corsicaanse broers Bernardini speelde in Borgerhout al verschillende keren voor een uitverkochte zaal, de laatste keer in 2018 zelfs twee keer na elkaar!

   De broers Alain en Jean-François raken met hun muziek duidelijk een gevoelige snaar. Hun unieke stijl combineert traditionele Corsicaanse muziek met tal van wereldse invloeden. Het resultaat is een bijzondere mix van levenslust, strijdbaarheid, idealisme en diepgewortelde melancholie. Het is muziek voor hart en ziel, met de samenzang van de broers als de krachtige kern. Je hoeft niet eens op Corsica geweest te zijn of de taal te kennen om dat aan te voelen.

   Na het prachtige Luciole brengt I Muvrini dit najaar het nieuwe album Portu in Core uit, dat ze met veel plezier en enthousiasme zullen voorstellen in De Roma. Want de Corsicaanse wereldgroep moet je vooral live meemaken, pas op het podium komt hun prachtige polyfone muziek helemaal tot zijn recht. De Roma verwelkomt de Corsicanen dan ook opnieuw met open armen!

    

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.