NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Eefje de Visser in Antwerp


   • Eefje de Visser Photo #1
   1 of 1
   October 17, 2020

   Saturday   8:00 PM

   286 Turnhoutsebaan
   Antwerp, Antwerpen 2140

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Eefje de Visser

   Eefje de Visser is terug. Melodieuzer dan ooit. Filmischer ook. Alsof ze de soundtrack van een eightiesfilm reanimeert en voorziet van zwoele beats. Na een solotournee door Nederland en België experimenteerde de songschrijfster en zangeres voor haar nieuwe album Bitterzoet in haar thuisstudio met computergestuurde klanken, zonder haar roots te verloochenen: de geesten van haar drie albums De Koek, Het Is en Nachtlicht spoken nog steeds rond.

   Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. Binnenkort begint ze aan een nieuw hoofdstuk, met een vierde plaat als apotheose. Eerste singles Bitterzoet, Zwarte Zon, Lange Vinnen en het kersverse Oh doen alvast de temperatuur stijgen, met een dansbare touch die baadt in een melancholische sfeer. Na drie eerdere optredens in De Roma is Eefje de Visser weer helemaal klaar om het publiek mee te nemen naar haar unieke muzikale universum. Ze doet dat in full band bezetting. Verwacht iets dat nog het dichtst in de buurt komt van een driehoeksverhouding tussen Cat Power, Air en Solange.

    

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Eefje de Visser. Book your stay now!