NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Doe Maar in Antwerp


   • Doe Maar Photo #1
   1 of 1
   November 6, 2020

   Friday   8:00 PM

   286 Turnhoutsebaan
   Antwerp, Antwerpen 2140

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Doe Maar

   Feest! Doe Maar komt opnieuw naar De Roma! Bijna dag op dag twee jaar nadat ze onze tot in de nok gevulde zaal twee avonden op rij ondersteboven en binnenstebuiten draaiden, zakken Henny Vrienten en de zijnen opnieuw af naar Borgerhout. En dit keer voor maar liefst drie shows! Maak je klaar voor een onvergetelijk muzikaal feest en zing uit volle borst mee met hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, Sinds een dag of twee en Nederwiet.

   Wie kent ze niet uit het hoofd? De nummers van Doe Maar staan in ons collectief geheugen gegrift. Aarzelend begonnen in een aantal kleinere clubs eind jaren zeventig ontketende de band rond Henny Vrienten in de jaren tachtig een ware rage in Nederland en zorgde zo voor een wedergeboorte van de Nederpop. Veertig jaar later heeft Doe Maar nog niets aan populariteit ingeboet. Hun clubtour in 2018 naar aanleiding van hun veertigjarig jubileum resulteerde in uitverkochte zalen en oogstte een stortvloed aan superlatieven. Zo ook hun onvergetelijke doortocht in De Roma.  

   "De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren”, aldus Henny Vrienten. “Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen.” De splinternieuwe Lijf aan Lijf-tour is daar de voortzetting van. "Met z'n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op een klein podium. We kijken er nu al naar uit." Na hun doortocht in 2012 en 2018 is het duidelijk dat het klikt tussen Doe Maar en De Roma. Wij rollen met veel plezier opnieuw de rode loper uit voor Henny Vrienten, gitarist Jan Hendriks, toetsenist Ernst Jansz en drummer René van Collem.  

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Doe Maar. Book your stay now!