NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   The Dead South in Antwerp


   • The Dead South Photo #1
   1 of 1
   March 4, 2021

   Thursday   8:00 PM

   286 Turnhoutsebaan
   Antwerp, Antwerpen 2140

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   The Dead South

   Aanstekelijke bluegrass voor fans van The Broken Circle Breakdown, Nathaniel Rateliff, The Devil Makes Three en Shakey Graves.

   Is het alternatieve bluegrass? Nieuwe folk? Westernmuziek? Wat zeker is, is dat de Canadezen van The Dead South erin slagen om met enkel zang, banjo, mandoline en cello een sound neer te zetten die fans over de hele wereld aanspreekt. Zonder verpinken maar met een goeie dosis humor halen ze de prairieklanken van hun thuisprovincie Saskatchewan de 21ste eeuw binnen.

   Vier mannen met bijna even veel baarden en hoeden op een podium, meer is het in principe niet. En toch. De video voor hun single In Hell I’ll Be In Good Company verzamelde de laatste twee jaar meer dan 130 miljoen views op YouTube, in 2018 verkochten ze meer dan 50.000 (!) tickets voor hun liveshows en albums Good Company (2013) en Illusion & Doubt (2018) vlogen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan als zoete broodjes over de toonbank. Eind 2019 brengen ze alweer hun derde plaat uit, die ze op 24 maart live aan je komen voorstellen in De Roma. The Dead South is zo’n band die je live moet zien om het helemaal te snappen, dus zorg dat je er op tijd bij bent voor kaartjes!

    

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near The Dead South. Book your stay now!