NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Crowd of Chairs / Psycho 44 / The Geraldines in Antwerp


   • Crowd of Chairs / Psycho 44 / The Geraldines Photo #1
   1 of 1
   October 29, 2020

   Thursday   7:15 PM

   Noordersingel 28
   Antwerp, Antwerpen 2140

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Crowd of Chairs / Psycho 44 / The Geraldines

   Het Gentse Crowd of Chairs is alles behalve mainstream of conformistisch. Het is een band waar je geen label op kunt plakken en waarbij je van te voren niet weet wat je te zien of te horen gaat krijgen. De structuur van films zijn een voorbeeld om de nummers vorm te geven en spannend te houden, in tegenstelling tot de voor hun 'saaie' traditionele popliedjes. 

   De intense muzikale explosies klinken inderdaad als een rete-spannende actiefilm. Ook live barsten ze van energie en gezonde agressie. Kijk er maar niet van op als er hier en daar een gitaar tegen de vloer knalt. De debuutplaat "Fuck Fuck Fuck" uit 2017 bevindt zich ergens tussen noiserock, punk en hardcore. De opvolger komt er zeer binnenkort aan en waarschuwt alvast voor ontploffingsgevaar.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Crowd of Chairs / Psycho 44 / The Geraldines. Book your stay now!