NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Broederliefde in Antwerp


   • Broederliefde Photo #1
   1 of 1
   November 12, 2020

   Thursday   7:30 PM

   Noordersingel 28
   Antwerp, Antwerpen 2140

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Broederliefde

   Het Rotterdamse hiphopcollectief Broederliefde ontstond als een stel voetbalvrienden uit die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. De achterban is gigantisch, maar het maakt Jerr, Emms, Sjaf, Edson en Mella niet gek. Ze wonnen in hun 10-jarig bestaan zowat elke prijs die er te winnen valt - vorig jaar nog de FunX Music Award in de categorie Best group -, stonden 14 weken op nummer 1 in de Album Top 100, werden de meest gestreamde artiest van Nederland met hun single 'Jungle' in 2016 en vulden als eerste Nederlandse hiphopact ooit het stadion in Rotterdam.

   Ook bij hun zuiderburen won Broederliefde aan terrein. Van hun fantastische optreden op Pukkelpop 2017 in een uitpuilende Dance Hall zijn we nog steeds aan het zweten. Nu komen ze terug naar België en spelen ze naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan met liveband in Trix!

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Broederliefde. Book your stay now!